Om Föreningen

Våra lokaler

Bastu

Vår bastu ligger i Port 32, direkt till vänster innanför porten. De som vill bada bastu måste köpa en nyckel för 250 kr (en depositionsavgift som man får åter då nyckel lämnas tillbaka). En årsavgift på 300 kronor tillkommer för bl.a. storrengöring av bastun 2 ggr/ år.
Bastuansvarig är Renée Petersson tel. 070 436 84 52, beställ din nyckel hos henne. Det råder rökförbud i alla lokaler. Bastun ska städas och låses från utsidan efter bastubad.

Övernattningsrum

Vårt övernattningsrum ligger på Söderberga Allé 32, direkt till vänster innanför porten.
Övernattningsrummet har plats för 4 personer (2 våningssängar) dusch, toalett och TV finns. Egna sängkläder måste medtas. Kostnad för att hyra övernattningsrummet är 250kr/dygn. Man får hyra max. 7 dygn. Du har tillgång till rummet fr.o.m kl 12.00. Du bokar rummer på bokningslistan som sitter på väggen innanför dörren till tvättstugan. Skriv datum, namn, lägenhetsnummer och telefonnummer. Boka minst 3 dygn innan. Avbokning måste ske minst 7 dagar innan bokat datum, senare avbokning kommer att debiteras. Ansvarig för uthyrning kontaktar den som hyrt för överlämnande av nyckel och för betalning. Efter städning lämnas nyckeln i BRF:s brevlåda i 32:an. Övernattningsrummet kan även hyras av boende i våra grannföreningar, då till en kostnad av 250 kronor/natt

Träffpunkten (Åter öppet från 2021-07-01)

Vår samlinglokal Träffpunkten ligger i port 32 vid tvättstugan.
Samlingslokalen kan hyras för 100kr/dag. Samlingslokalen har plats för ca 15 gäster, där finns mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare och ett litet kylskåp. På bokningslistan utanför tvättstugan skrivs datum, namn, lägenhetsnummer och telefonnummer upp.Lokalen ska bokas minst 3 dagar innan. Den som har hand om uthyrningen av lokalen tar kontakt med den som bokat lokalen för överlämnande av nyckel och betalning, det är därför viktigt att ett telefonnummer finns med på bokningslistan. Det råder rökförbud i alla föreningens lokaler. Efter brukande/hyra av lokalen ska den städas och nyckeln lämnas i BRF:s brevlåda i 32:an, i porten utanför lokalen.

Föreningen Beckasinen

Styrelsen

Föreningsstyrelse BRF Beckasinen består av 7 ordinarie ledamoter och vanligtvis 3 supleanter. Förutom detta har styrelsen flera förtroendevalda så som valbredningen, festkomitén, fastighetsansvariga m.m.
Mer information gällande styrelsens sammansättning och föreningen hittar du i våra Stadgar här.

Lägenheter

Föreningens fastighet består av två huskroppar med totalt 88 lägenheter fördelat på åtta portar på adresserna Söderberga Allé 32-46.
Det är fyra våningsplan med stor hiss i varje port. Lägenheterna har 1-4 rum med kök och boytor mellan 41 – 104 kvadratmeter. Alla har balkong eller uteplats.
Lägenhetsfördelningen ser ut enligt följande (med reservation för att några lägenheter med 2rok gjorts om till 3 rok):

 • 1 rok: 1 st
 • 2 rok: 33 st
 • 3 rok: 14 st
 • 4 rok: 40 st

Vi har inga uthyrningslokaler, däremot intern uthyrning av vår festlokal – Träffpunkten , ett övernattningssrum med 4 sängar som kan bokas upp till 7 dygn, och en bastu.

Ekonomi

Föreningens ekonomi har genom åren blivit allt bättre. Månadsavgifterna har under en 10-årsperiod kunnat sänkas som nedanstående sammanställning visar. Våra lån har successivt amorterats och uppgick 2017-12-31 till 58,5  MSEK vilket motsvarar 7730 kronor per kvadratmeter boyta. Ta del av årsredovisningar här.

 • År 2006 och 2007 gjordes sänkningar med 5%.
 • År 2008 var månadsavgifterna oförändrade.
 • År 2009 sänkte vi med 5%
 • År 2010 var det oförändrat.
 • År 2011 höjdes månadsavgifterna 5% det andra halvåret p.g.a. ökade räntekostnader och ombyggnation av hissar som måste EU-anpassas.
 • År 2012 var månadsavgifterna oförändrade
 • År 2013 höjdes avgifterna med 3%
 • År 2014 var månadsavgifterna oförändrade
 • År 2015 sänkte vi med 5% från 1 juli
 • År 2016 var månadsavgifterna oförändrade
 • År 2017 var månadsavgifterna oförändrade
 • År 2018 var månadsavgifterna oförändrade
 • År 2019 var månadsavgifterna oförändrade
 • År 2020 var månadsavgifterna oförändrade

Styrelsen

Det är vi som finns i BRF Beckasinen.

Namn Efternamn

Ordförande

Namn Efternamn

IT/Admin

Namn Efternamn

Vice Ordförande

Namn Efternamn

Suppleant

Namn Efternamn

Kassör

Namn Efternamn

Suppleant

Namn Efternamn

Sekreterare

Namn Efternamn

Suppleant

Mäklare

För mer information för mäklare gällande prosedurer inför försäljning av lägenheterna kan du gå in på info för mäklare eller klicka här.

Bokningar

För att komma vidare till bokningssystemet av tvättstuga gå in på bokningar eller klicka här.

Arkiv/Dokument

För att se flera dockument rörande föreningen gå in på arkiv sida eller klicka här.